Fjärde numret av KLASS

OMSLAG KLASS 4

Så blev då 2015 ett stor succé för föreningens arbete med att starta upp en egen tidning. Fyra fullspäckade nummer kom till under året och gjorde att föreningen nådde sitt mål om att fördubbla antalet medlemmar. Förutom alla nya medlemmar fick vi också många nya prenumeranter på tidningen. I årets sista nummer har vi med en lång intervju med Göran Greider skriven av Beata Hansson. De pratar om klass så klart och mycket annat.

Jane Morén har intervjuat  Daniel Boyaciouglu, estradpoet och brandman som valt att inte engagera sig politiskt, Lena Kallenberg som gjort tvärtom och engagerat sig fackligt och som idag ser stora faror med hur biblioteken utvecklas.  Läsarna får också träffa Ove Allansson, legendarisk arbetarförfattare vars romaner om sjöfartsyrken bidragit till förbättrade arbetsvillkor.

Sara Abdoullahi, Ulf Lundén, Cecilia Irefalk och Torgny Karnstedt har skrivit krönikor. Till det så har vi med härlig, berörande, halsbrytande julläsning i form av en novell av Victor Estby,  poesi av Monica Lehn-Domnick, Jesper Lundby och Mattias Halvarsson. Plus många recensioner av böcker, serier, illustrationer och en Instagramdag på jobbet som ung brevbärare i Stockholm.

Missa inte tidningen KLASS, prenumerera eller bli medlem idag! Lösnummer av 2-4 finns att köpa för 50 kr plus porto. Allt om hur du beställer hittar du här
Tack alla läsare för er fina respons hittills!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s