Årets första nummer av KLASS på väg

klassomslag1-2016
Årets första nummer av Tidskriften KLASS är en diger lunta om 40 sidor fullspäckad med litteratur och klass. 15 mars beräknas den dimpa ner i medlemmars och prenumeranters brevlådor. Här är ett smakprov av det digra innehållet: En minnesartikel om Ove Allansson, ett historiskt porträtt av Maria Sandel, en intervju med Anneli Jordahl, första avsnittet i en över hundra år gammal följetong om en litterär proletär, flera vassa krönikor, en utblick till isländsk arbetarlitteratur. Dessutom debatt, novell, poesi, fina fotografier från arbetsplatser, recensioner, plus mycket mer.

Klass har som ambition att lyfta fram litteratur med klassperspektiv. Genom samtal, diskussioner och kanske även polemik med såväl makthavare som andra arbetarskrivare, hoppas tidningen att kunna påverka samhällsdebatten och föra fram viktiga frågor i ljuset. Klass ger klassamhället ansikten!

Missa inte första numret! Se till att du betalt medlemsavgiften om 250 kr (150) eller prenumerationen om 200 kr till plusgironummer 29 00 50-4 . Skriv namn, adress, e-postadress på talongen. Mer om medlemskap här

Mer om nr 1-2016 kan du läsa här

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s