Sommaren på väg och KLASS nr 2

omslag 72 ppi KLASS nr 2 2016
Snart, snart kommer årets andra nummer av tidskriften KLASS. Vi hoppas att den kommer ge allt ni önskat er 😉 Vad sägs om det här: Vi intervjuar Victor Estby och Jenny Wrangborg, vi pratar lite med stipendievinnaren Sofia Grunditz och får läsa ett utdrag ur hennes kommande roman.Vi får också ett kort samtal med Erik Lövendahl och Anneli Sundbom.

Vi reser till två litterära museum, Ivar Lo-Johanssons och Moa Martinsons och tipsar er om fler författares hem eller arbetslokaler att besöka. Ni får fortsätta följa vår litterära proletär Hillerberg i sin kamp för att bli erkänd, i ett 1800-talets Stockholm och ni får tips för  eget skrivande i Skrivskolan.  Vi har också glädjen att meddela er att Kjell Eriksson skriver krönika och Sven Wollter Sista ordet. Vi minns också de två nyligen bortgångna författarna Lars Gustafsson och Göran Palm och vi får träffa sotaren Mari Norborg som fotograferat på arbetet. Och som vanligt får ni glädjas åt en teckning av Robert Nyberg.

Vi har med dikter av Sam Carlqvist, en novell av Agneta Thomasin -Svensson och vi recenserar Döden på jobbet och Jag orkar inte mer av Elin Torp, Vad sorg och smärta är av Thom Lundborg, Vi kom från överallt av Karin Brygger, Upp till kamp av Jan-Ewert Strömbäck och Sju dagar i maj av Micke Evhammar. I era brevlådor 15 juni.

Trevlig sommar och trevlig läsning och skriv mycket!

P.S

Vill du ha tidskriften 4 ggr om året? Prenumerera eller bli medlem, även organisationsmedlemskap finns. I medlemskapetingår tidningen. Läs mer om medlemskap här

Prenumeration: Sätt in 200 kr på plusgiro 29 00 50-4 . Skriv namn, adress, e-post och att du vill bli prenumerant. D.S

Mer om KLASS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s