Bokmässan 24–27 september 2020 – digital mässa

I år blir det ingen vanlig bokmässa i Göteborg i slutet av september. Föreningen Arbetarskrivare har, i likhet med många andra, skjutit upp sin medverkan till 2021.

Men bokmässan blir ändå av i år – i digital form. Läs mer om årets digitala bokmässa här.

Vad? Bokmässan 2021
När? 24–27 september 2020

Henrik Johansson från Föreningen Arbetarskrivare kommer vara med i ett panelsamtal som handlar om kropp, klass och kultur: https://bokmassan.se/programs/kropp-klass-och-kultur/  


Från Bokmässans nyhetsbrev, utskickat 26/8 2020:

Eftersom Bokmässan i Göteborg inte kan arrangeras i fysisk form för första gången sedan starten 1985, har Bokmässan på kort tid utvecklat en ny play-tjänst. Under fyra dagar (24–27 september) kommer 140 digitala studiosamtal, ledda av välkända programledare, streamas på Bokmässan Play. Totalt medverkar ca 440 författare, forskare, journalister och sakkunniga i programmet, som dessutom förstärks med digitala samtal producerade av ett flertal välkända externa arrangörer som brukar delta med omfattande program på Bokmässan.

Årets program på Bokmässan Play är gratis för tittarna och nås via bokmassan.se. Där kan du ta del av alla programpunkter digitalt under mässdagarna. Eftersom sändningarna även går att titta på i efterhand behöver du för första gången inte välja bort något i Bokmässans programutbud. Samtalen direktsänds och spelas in utan närvaro av publik från flera olika studios, bland annat på Svenska Mässan i Göteborg, på Fotografiska i Stockholm, i Malmö och i New York.