Nya böcker från medlemmar

”Betraktelser” av Kristoffer Nilsson

Tips från en av föreningens medlemmar:

”En god vän till mig har nyligen givit ut en udda bok med konstnärliga förtecken. Kristoffer Nilsson växte upp i Laröd utanför Helsingborg. Via studier i Lund och Malmö kom han till Stockholm. Han har erfarenheter som brevbärare och tidningsbud samt jobbat fackligt.Han är en spetsfundig illustratör och författare och skriver kortessäer. De allra flesta illustrationerna är hans egna. Texterna handlar om personer och händelser med svensk och europeisk bäring.Kristoffer skriver rakt på sak med en fin pregnans och ibland sjävkritiskt. Boken är mycket vackert formgiven och påkostad.”

Boken kan bland annat köpas här.


”Texter till tröst för oss vilsekomna” av Towe Falk

I början av november släpptes Towe Falks debutbok Texter till tröst för oss vilsekomnaEkström & Garay förlag. Mer om boken här.

”Vem tröstar den som är ensammast i världen?” Texter till tröst för oss vilsekomna är en bok skriven i en period av kaos, och den vill vara en tröst till dig som också kommit lite på kant med dig själv och tillvaron. Dikterna och texterna kan läsas i sin helhet eller en och en. Vik hundöron, gör markeringar och skriv i marginalen, eller bara läs för din egen skull.