Förhandsbeställning av Världen vi lämnar

Vi hoppas att ni ser fram emot Föreningen Arbetarskrivares tolfte antologi, Världen vi lämnar, lika mycket som vi! Nu har ni chansen att lägga vantarna på ett eller flera exemplar genom att förbeställa boken.

Du förbeställer genom att mejla föreningens kassör, Monica Pettersson, på monica66acdc@gmail.com, eller så använder du kontaktformuläret nedan. Ange ditt namn, dina kontaktuppgifter och hur många böcker du vill ha. Böckerna faktureras direkt vid förbokningen och frakten debiteras vid leveransen. Detta gäller för såväl enskilda som organisationer.

För priser – se nedan.Priser för förköp av ”Världen vi lämnar”

  • Medlemmar i Föreningen Arbetarskrivare och enskilda personer: 160 kronor/styck + frakt.
  • Organisationer: 10–50 exemplar 160 kr/st + frakt. 50 ex eller fler: 140 kr/st + frakt.

Varför förköp?

Världen vi lämnar har ett planerat släpp i oktober 2020, något senare än först tänkt, men för att det ska klaffa måste vi få in en del förbokningar. Våren har ju minst sagt varit speciell, och det ser ut som att även hösten kommer att bli det. Släppet har därför senarelagts för att kunna planera för hur vi bäst marknadsför och säljer boken när många av våra vanliga försäljningstillfällen, som Bokmässan och större releasefester, har fått ställas in.

De inställda arrangemangen gör det mycket svårare att beräkna intäkterna för boken. Vi måste helt enkelt se till att ha en grund att stå på innan utgivningen sker. Det finns en risk att vi måste
skjuta upp utgivningen av antologin till nästa år. Utgivningen som sådan är inte hotad, men vi skulle gärna se att den kom ut nu under hösten. Och det är absolut möjligt!

Svart på vitt: för att antologin ska komma ut i år måste vi få ihop några hundra förbokningar. Och här vore vi oerhört tacksamma om du kunde hjälpa till!