Nyhetsbrev

nyhetsbrevokt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Föreningen Arbetarskrivares nyhetsbrev kommer cirka sex gånger om året sedan juni 2014.  Ibland kommer fler nyhetsbrev, beroende på vad som finns att rapportera.

För dig som ännu inte prenumererar, här kan du skriva upp dig. Glöm inte att bekräfta mejlet som kommer efter att du registrerat dig, annars kommer inte prenumerationen  igång! 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Mars 2015 slutade vi med det vanliga medlemsbrevet som sänts ut i brevlådan till betalande medlemmar i föreningen. Det är därför viktigt du tecknar dig för en prenumeration här, som är gratis, för att fortsatt få info om vad som händer och är på gång. För äldre medlemmar utan tillgång till eller kunskap om datorer och internet, kopierar vi och skickar nyhetsbrevet per post.

Om du inte fått nyhetsbrevet trots att du skrivit upp dig, kolla att du bekräftat din prenumeration, annars kontakta redaktören Ludwig Eriksson arbetarskrivare@gmail.com

Här kan du läsa de tidigare Nyhetsbreven

Annonser

6 reaktioner på ”Nyhetsbrev

 1. Hélène Gladsaxe skriver:

  Strålande initiativ att gå över till e-utgåva. Porto- brev- och papperskostnader försvinner och mycket jobb dessutom. Jag, som bor utomlands halva året, får även tillgång till all post så.

 2. Lotta Hellström skriver:

  Håller med Helena ovan att detta, det underlättar säkerligen för många även om det är trevligt med post i brevlådan ibland!

 3. Rosie Baudou skriver:

  Någon mer än jag som är skärmtrött??? Gå in på, googla på, kommentera, ha ditt liv framför en skärm, blirp blurp! Jag skulle föredra prasslande papper!

  • Arbetarskrivare skriver:

   Hej Rosie. Många föredrar nog papper. Och föreningen kommer att ge ut en egen papperstidning. Men det kostar med porto etc. Därför har vi valt att lägga nyheterna i ett elektroniskt brev, för att kunna fördjupa oss lite i en egen tidning istället. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s